Fondator Stresuletz12 Posted March 9, 2025 Fondator Share Posted March 9, 2025 Nume serial/film: Reacher Poza: An aparitie: 2022 Gen: Action - Crime - Drama - Thriller Descriere serial IMDB/Cinemagia: Fostul polițist militar itinerant Jack Reacher rezolvă crime și își pune în aplicare propriul brand de justiție stradală. Bazat pe romanele lui Lee Child. Trailer: Actori: Sunt o gramada asa ca las "Stars" oferite de IMDB: Alan Ritchson Maria Sten Malcolm Goodwin O parere personala: Sincer e un serial la care se merita sa stai sa te uiti, te tine in suspans tot timpul si te face sa te uiti la fiecare episod in parte cu atentie si sa nu simti cand trece timpul si sa tot dai la urmatorul episod. Mie unul imi place si ma uit cu drag la acest serial, iar eu nu prea ma uit la seriale in general dar asta e ceva special sincer. Abea a aparut sezonul 3 cand postez acest topic dar recomand cu incredere sa va uitati si voi! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZQD Posted August 23, 2025 Share Posted August 23, 2025 E super filmu l am văzut pe netflix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts