._.bogdan._. Posted September 12, 2024 Share Posted September 12, 2024 (edited) Nickname:._.bogdan._. Numar de posturi:5 Vreau (avatar, semnatura, loggo, userbar, etc): Loggo Text: ultras North Dimensiuni: Sa nu fie mare, sa fie perfect pentru a il putea pune pe sv de discord al clanului Alte precizari: Sa fie o imagine rece, ca fac referinta la "North", in spate sa fie ceva ghetari si numele pe centru Edited September 12, 2024 by ._.bogdan._. Refacut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronel Posted September 16, 2024 Share Posted September 16, 2024 Salut, am avut putina treaba dar am revenit cu cererea ta, spune-mi daca iti plac sau daca doresti alte modificari aduse la logo, apropo le-am verificat si merg perfect pentru discord pur si simplu pui poza si ea va fii decupata perfect pentru miniatura, insa le-am facut daca doresti sa le pui si la profil pentru forum, sper sa iti placa! V1: V2: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronel Posted September 16, 2024 Share Posted September 16, 2024 @axelutzpoti sa dai T/C 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts